Garsoniera Piata Rahova

51.000 EUR
Rezultatele căutării

Detalii principale

  • Actualizat la:
  • 15 iulie 2021
  • 1 Dormitoare
  • 1 Gr. sanitare
  • 38 m2

Descriere proprietate

Vanzare garsoniera Piata Rahova, FINALIZATA, stradal, bloc construit 2021 cu doar 3 niveluri, decomandata, prevazuta cu terasa. Garsoniera se vinde la stadiul complet finisat, cu bransamente la toate utilitatile si contorizare individuala. Dintre dotarile unitatii locative amintim: incalzire in pardoseala, tamplarie PVC Rehau cu geam tripan, feroniere Roto, etc.

Zona de amplasare este un deosebita, si ofera acces imediat la statie de transport in comun STB, respectiv tramvaiul nr. 32. Astfel, distanta pana la Piata Unirii este de doar 20 de minute. In imediata vecinatatea se afla mai multe puncte de interes pentru viata de familie: Piata Rahova, Mega Image, numeroase farmacii, sedii de banca, sectie de politie, scoala si gradinita si multe altele.

Vanzare garsoniera Piata Rahova se realizeaza prin birou de vanzari direct de la dezvoltator, fara comision pentru cumparator. Pentru orice alte detalii suplimentare sau pentru programarea unei vizionari nu ezitati sa ne contactati. Va asteptam!

Clasă energetică A+

A+

A

B

C

D

E

F

G

H

ID Proprietate: 19253
Preț: 51.000 EUR
Suprafață utilă: 38 m2
Numar de camere: 1
Dormitoare: 1
Gr. sanitare: 1
Clasă energetică: A+
An construire: 2021
Loc de parcare: Contra cost
Sistema Termo: Da
Structura: Cadre beton armat
Schita apartament
Schita apartament

Intra în legătură cu mine

Programezi vizionare?
Call WhatsApp

Compare Listings