Rezultatele căutării tale

Top Class Residence 5

Preturi de la 31.900 EURO
Metrou Berceni, ,
adaugă la favorite
939
Apartamente disponibile

Top Class Residence este deja o marca consacrata in domeniul dezvoltarii imobiliare din Zona de Sud a Capitalei. Astfel, dezvolatorul a ajuns la al 5-lea complex rezidential construit in zona rezidentiala noua din imediata vecinatate a statiei de metrou Dimitrie Leonida (fosta I.M.G.B.). Zona a cunoscut o dezvoltare fulminanta in ultimii ani din punct de vedere imobiliar, transformand orasul Popesti-Leordeni intr-unul dintre liderii pietei imobiliare, in ceea ce priveste vanzarea de locuinte noi.

Precedand 4 ansambluri rezidentiale de calitate, nici Top Class 5 nu face nota discordanta. Dezvoltatorul este deja cunoscut pentru arhitecutra deosbita, suprafetele utile generoase la preturi fara concurenta si calitata ridicata a materialelor folosite la finisare. Nu trebuie uitat nici optionarea deosebita a fiecarui complex construit: locuri de parcare, spatii verzi, acces controlat, blocuri dotate cu lifturi moderne si silentioase si multe altele.

Top Class Residence 5 va fi format din 4 corpuri de cladire cu regim de inaltime Parter + 4 etaje + etaj 5 retras. Toate cele 4 blocuri vor beneficia de parcare subterana si supraterana cu acces controlat cu bariere automate. In plus, dezvoltatorul va amenaja pentru aceast nou complex si un loc de joaca pentru copii, cu tot ceea ce trebuie. Ansamblul rezidential va fi imprejmuit in totalitate, iar in interior vor fi amenajate strazi si trotuate pietonale din beton.

Oferta imobiliara va cuprinde un numar de 276 de unitati locative, garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere. Toate se vor preda la stadiul complet finisat, bransate la toate utilitatile si contorizate separat.

Apartamentele si garsonierele din Top Class Residence 5 se vand prin birou de vanzari direct de la dezvoltator, fara comision pentru cumparator. Va asteptam la vizionare!

Adresă proprietate: Metrou Berceni
Zonă amplasare:
Oraş:
Țara: Romania
ID proprietate: 21165
Preţ: Preturi de la 31.900 EURO
Centrala termica individuala
Tamplarie PVC
Geamuri termopan
Usa metalica de acces
Radiatoare otel
Gresie si faianta
Parchet stratificat
Ascensor
Locuri de parcare
Cladire izolata termic
Strazi asfaltate
Stazi neamenajate
Mijloace transport in comun
Bransament curent
Bransament apa
Bransament canalizare
Bransament gaz
Usi interioare celulare
Parcare subterana

Compară oferte

Proprietăţi asemănătoare

Apartamente disponibile

DIMAR Residence

24.000 EURO OFERTA
Popesti Leordeni este un oras aflat in continua dezvoltare, progresul de care se bucura in ultimii ani reflectandu- [mai mult]
Disponibil

New Villas Residence

de la 105.000 EURO
New Villas Residence este un complex rezidential compus din vile cuplate, situat in Sudul Bucurestiului, intr-o zon [mai mult]
alexandru
Disponibil

Trio Villas

Preturi de la 100.000 EURO
Trio Villas este un mic complex de locuinte individuale (vile cu regim de inaltime Parter + Etaj + Mansarda), situa [mai mult]

Narcis Zeca

Consilier Imobiliar
0733.122.617
narcis@alliancerezidential.ro

Trimite-mi un mesaj