Rezultatele căutării tale

STUDIO PLUS OBREGIA

38.000 EURO
Bulevardul Alexandru Obregia, București, România, ,
adaugă la favorite
1044
Apartamente disponibile

STUDIO PLUS OBREGIA este un proiect rezidential premium, ce imbina preocuparea pentru estetic cu grija pentru functionalitate.

Intregul ansamblu este proiectat in ideea de confort si eleganta. De aceea, tot ce ofera acest imobil este gandit pentru o viata relaxanta si sigura, alaturi de cei dragi. Dintre beneficiile ansamblului amintim: terase spatioase – pentru relaxare, spatii vitrate mari – pentru un plus de lumina, bucatarii separate – pentru confort ridicat

Noul ansamblu rezidential propune spre vanzare un numar de 139 de apartamente , cu compartimentari si suprafete utile diverse. Toate vor fi predate la stadiul complet finisat si vor fi bransate la toate utilitatile. In plus, fiecare unitate locativa va fi contorizata separat.

Blocul beneficiaza din plin de o pozitionare privilegiata, avand statie de Metrou Aparatorii Patriei la doar 800 de metrii. Mai mult, viitorii rezidenti ai ansamblului vor beneficia si de investitiile masive facute de Primaria Sector 4 in infrastructura urbanistica din zona : parculete si locuri de joaca pentru copii la 2 pasi, gradinite, scoli, licee, piata agro-alimentara, si multe altele.

Apartamentele STUDIO PLUS se vand direct de la dezvoltatorul imobiliar, FARA COMISION pentru cumparator. In plus, va punem la dispozitie servicii profesionale de brokeraj financiar (asistenta in obtinerea de credite imobiliare) COMPLET GRATUIT! Va asteptam sa ne contactati pentru informatii aditionale sau pentru programarea unei vizionari!

Adresă proprietate: Bulevardul Alexandru Obregia, București, România
Sector:
Zonă amplasare:
ID proprietate: 25118
Preţ: 38.000 EURO
Suprafaţă proprietate: 32 m2
Număr camere: 1
Număr dormitoare: 1
Număr grupuri sanitare: 1
Regim Inaltime: S+P+6E
Anul Constructiei: 2020
Centrala termica individuala
Tamplarie PVC
Geamuri termopan
Usa metalica de acces
Radiatoare otel
Gresie si faianta
Ascensor
Balustrade inox
Locuri de parcare
Cladire izolata termic
Strazi asfaltate
Iluminat stradal
Mijloace transport in comun
Bransament curent
Bransament apa
Bransament canalizare
Bransament gaz
Usi interioare celulare
Usi interioare din lemn
Vopsea lavabila
Interfon
Parcare subterana

Compară oferte

Proprietăţi asemănătoare

Apartamente disponibile

MUFTY RESIDENCE 4

32.500 EURO OFERTA
MUFTY RESIDENCE este un ansamblu rezidential cochet si modern, construit intr-una dintre cele mai noi zone rezident [mai mult]

Cristian Duta

Manager vanzari
0733.122.592
cristian@alliancerezidential.ro

Trimite-mi un mesaj