Rezultatele căutării tale

MEGA – ROSA Residence

de la 46.000 EURO
Apărătorii Patriei, București, România, ,
adaugă la favorite
1763
Apartamente disponibile

Mega-Rosa Residence este un ansamblu rezidential NOU situat in Berceni – Aparatorii Patriei ( zona de sud a Bucurestiului ).

Daca esti in cautarea unui apartament nou pentru a fi mai aproape de servici si de metrou, complexul rezidential pe care l-am construit in Berceni, la doar 8 minute departare de statia metrou Aparatorii Patriei, poate fi alegerea perfecta pentru tine.

In ansamblul Mega-Rosa vei gasi 64 de apartamente cu 2 camere si garsoniere, organizate riguros pentru a raspunde cerintelor functionale actuale, cu finisaje de lux, parcari exterioare/interioare si loc de joaca.

Stilul arhitectural este unul modern, cu geometrii clare puse in valoare prin finisaje si texturi. S-a urmarit asigurarea unor spatii eficiente energetic, usor de intretinut in timp. Finisajele alese contureaza o atmosfera interioara placuta. Cu o cromatica neutra si un design minimalist acestea vor permite fiecarui proprietar sa isi amenajeze si sa isi personalizeze apartamentul in functie de preferinte.

Apartamentele oferite de Mega-Rosa Residence sunt constructii moderne, sigure, cu finisaje de calitate, ce ofera spatii interioare si exterioare generoase, cu un grad de confort ridicat la preturi accesibile.

Alege si tu un apartament cu 2 camere sau o garsoniera in ansamblul nostru rezidential din Berceni si te vei bucura de urmatoarele beneficii:
-acces rapid catre Centura Bucuresti/ Autostrada A2 .
-ai aproape de tine principalele punctele de interes din zona de sud a Bucurestiului ( Berceni ): mall-uri, gradinite, scoli, spatii de relaxare, supermarket, zone de agrement, zona office/business.
-imbini avantajele traiului la bloc cu bucuria de a fi aproape de natura. Bucura-te in fiecare dimineata de privelistea pe care natura ti-o ofera si totodata, de cele mai bune finisaje din apartamentul tau, special alese pentru un confort maxim.
-fiecare apartament indiferent ca vorbim de 2 camere sau garsoniere beneficiaza de terase gandite sa fie percepute ca o extindere naturala a spatiului de zi de la interior.

Pentru programarea de vizionari sau alte detalii suplimentare nu ezitati sa intrati in legatura cu responsabilul de proiect. Va asteptam!

Adresă proprietate: Apărătorii Patriei, București, România
Sector:
Zonă amplasare:
ID proprietate: 24821
Preţ: de la 46.000 EURO
Regim Inaltime: P+5
Anul Constructiei: 2019
Centrala termica individuala
Tamplarie PVC
Geamuri termopan
Radiatoare otel
Gresie si faianta
Parchet stratificat
Ascensor
Balustrade inox
Locuri de parcare
Cladire izolata termic
Strazi asfaltate
Iluminat stradal
Mijloace transport in comun
Bransament curent
Bransament apa
Bransament canalizare
Bransament gaz
Usa metalica acces
Usi interioare celulare
Apometre
Interfon


Compară oferte

Proprietăţi asemănătoare

Apartamente disponibile

IDEAL Residence

36.900 EURO OFERTA
Cu siguranta, daca te gandesti la noua ta locuinta, amplasarea si locatia sunt printre primele lucruri pe care ai v [mai mult]
Apartamente disponibile

Cavar Residence Aparatorii Patriei

de la 76.750 EURO
Cavar Residence Aparatorii Patriei este unul dintre cele mai de anvergura proiecte rezidentiale dezvoltate in Sudul [mai mult]
Apartamente disponibile

Marodin Residence

de la 51.200 EURO
Situat în zona de sud a Bucureștiului, MARODIN Residence este construit pe cel mai bine amplasat teren din zona Bra [mai mult]

Cristian Duta

Manager vanzari
0733.122.592
cristian@alliancerezidential.ro

Trimite-mi un mesaj