Rezultatele căutării tale

Marodin Residence

de la 51.200 EURO
Bulevardul Constantin Brâncoveanu, București, România, ,
adaugă la favorite
1993
Apartamente disponibile

Situat în zona de sud a Bucureștiului, MARODIN Residence este construit pe cel mai bine amplasat teren din zona Brancoveanu – Turnu Magurele.

Cu o arhitectură ce va rămâne mereu relevantă, folosind materiale cu adevărat premium și o manoperă de excepție, MARODIN Residence este realizat cu imensă responsabilitate.

Deși o construcție semnificativă în portofoliul agentiei noastre, MARODIN Residence a fost plănuit de la început să ofere confortul și aerul unui proiect de tip rezidential, cu minim impact asupra mediului înconjurător, folosind din plin avantajul poziționării sale într-una din cele mai circulate zone din sudul Capitalei.

O îmbinare armonioasă între materiale moderne oferă confort, fiabilitate și siguranță, cu elemente naturale atent selecționate și finisaje de cea mai bună calitate, a rezultat într-o arhitectură ce va transcende timpul.

Cele trei blocuri ce compun MARODIN Residence oferă locuințe ce emană grandoare și finețe. Apartamentele sunt bine proporționate, excelente pentru o viață modernă, cu camere luminoase si spatioase . Fie în intimitate, fie alături de familie și prieteni, vei aprecia pe termen lung apartamentele acestui ansamblu

“Alergatul” după un loc de parcare este de domeniul trecutului când ai la dispoziție spații pentru mașinile tale atât la exterior, căt și la subsol (achiziție separată). Poziționarea excelentă de care se bucură MARODIN Residence îți oferă imediat acces la transport în comun (metrou, RATB 5m). O listă lungă de magazine și malluri, supermaketuri, banci, farmacii, clinici private și de stat, centre de wellness, școli și grădinițe, tot ceea ce ai nevoie în viața de zi cu zi nu se află mai departe de câteva sute de metri.

Tot ceea ce facem, facem cu o pasiune născută din dorința obsesivă de a crea cel mai bun loc pe care să-l numești “Acasă”

Adresă proprietate: Bulevardul Constantin Brâncoveanu, București, România
Sector:
Zonă amplasare:
ID proprietate: 24827
Preţ: de la 51.200 EURO
Regim Inaltime: P+4E
Anul Constructiei: 2019
Centrala termica individuala
Tamplarie PVC
Geamuri termopan
Usa metalica de acces
Radiatoare otel
Gresie si faianta
Ascensor
Balustrade inox
Locuri de parcare
Cladire izolata termic
Strazi asfaltate
Iluminat stradal
Mijloace transport in comun
Bransament curent
Bransament apa
Bransament canalizare
Bransament gaz
Usa metalica acces
Usi interioare celulare
Contor gaz
Apometre
Spatii agrement
Interfon
Parcare subterana


Compară oferte

Proprietăţi asemănătoare

Apartamente disponibile

IDEAL Residence

36.900 EURO OFERTA
Cu siguranta, daca te gandesti la noua ta locuinta, amplasarea si locatia sunt printre primele lucruri pe care ai v [mai mult]
Apartamente disponibile

Cavar Residence Aparatorii Patriei

de la 76.750 EURO
Cavar Residence Aparatorii Patriei este unul dintre cele mai de anvergura proiecte rezidentiale dezvoltate in Sudul [mai mult]
Apartamente disponibile

MEGA – ROSA Residence

de la 46.000 EURO
Mega-Rosa Residence este un ansamblu rezidential NOU situat in Berceni – Aparatorii Patriei ( zona de sud a B [mai mult]

Cristian Duta

Manager vanzari
0733.122.592
cristian@alliancerezidential.ro

Trimite-mi un mesaj