Rezultatele căutării tale

In Residence – Apartamente Alexandru Obregia

Preturi de la 68.000 EURO
Piata Berceni Sud, ,
adaugă la favorite
580
Apartamente disponibile

In Residence – Apartamente Alexandru Obregia

In Residence este un ansamblu rezidential modern, deosebit, situat intr-o zona cu destinatie exclusiv rezidentiala, zona care dispune de infrastructura urbanistica completa. Astfel, in proximitatea imediata a complexului regasim majoritatea punctelor de interes pentru un trai de familie confortabil: scoli primare si gimnaziale, gradinita, piata agro-alimentara, supermarket-uri diverse (Carrefour, Lidl, Mega Image), farmacii, oficiu postal, institutii bancare si altele. Mai mult, zona adiacenta bulevardului Alexandru Obregia, (zona de amplasare a ansamblului In Residence) a fost moderinizata de curand. Strazile, aleile si trotuarele pietonale sunt proaspat asfaltate, iar Primaria a facut investitii considerabile in amenajarea si dotarea a numeroase parculete si locuri de joaca pentru copii.

Complexul In Residence se compune dintr-un singur corp de cladire cu regim de inaltime Subsol + Parter + 8 etaje + etaj 9 retras. Dispune de parcare subterana cu acces controlat cu bariere si este dotat cu lift silentios de generatie noua, cu acces inclusiv din subsol. Arhitectura exterioara propune un aspect foarte modern, casa scarii fiind panoramica (pereti integral din sticla). Parterul blocului nu va fi locuit, acesta fiind impartit intre 2 spatii comerciale si locuri de parcare.

Sunt disponbile 33 de unitati locative, impartite intre apartamente cu 2 camere si apartamente cu 4 camere. Apartamentele au diverese suprafete si compartimentari, asfel incat sa satisfaca toate gusturile si nevoile viitorilor rezidenti. La etajul 9 au fost proiectate apartamente de tip penthouse, astfel incat norocosii viitori proprietari sa se poata bucura de panorama din confortul teraselor generoase.

Toate apartamentele se vor preda la stadiu complet finisat. Materialele folosite la finisare sunt de cea mai buna calitate: tamplarie PVC Salamander cu geamuri tripan, usi metalice de acces anti-efractie, parchet stratificat, obiecte sanitare moderne, etc. Pentru unitatile locative rezervate la un stadiu al constructiei care permite, materialele folosite la finisare pot fi personalizate ca forma, culoare si model, dupa gusturile fiecaruia.

Compania noastra tranzactioneaza apartamente Alexandru Obregia, din ansamblul In Residence FARA COMISION pentru cumparator, direct de la dezvoltator imobiliar. Pentru orice alte detalii sau informatii suplimentare nu ezitati sa contactati responsabilul de proiect. Va asteptam la vizionare!

Adresă proprietate: Piata Berceni Sud
Sector:
Zonă amplasare:
Oraş:
Țara: Romania
ID proprietate: 21133
Preţ: Preturi de la 68.000 EURO
Centrala termica individuala
Tamplarie PVC
Geamuri termopan
Usa metalica de acces
Radiatoare otel
Gresie si faianta
Parchet stratificat
Ascensor
Locuri de parcare
Cladire izolata termic
Cladire izolata fonic
Strazi asfaltate
Stazi neamenajate
Iluminat stradal
Mijloace transport in comun
Bransament curent
Bransament apa
Bransament canalizare
Bransament gaz
Usa metalica acces
Usi interioare celulare
Parcare subterana

Compară oferte

Proprietăţi asemănătoare

Apartamente disponibile

Alpha Residence 3

Preturi de la 27.000 EURO
Alpha Residence a ajuns la al treilea proiect imobiliar dezvoltat in zona de Sud a Bucurestiului. Amplasat in secto [mai mult]
Apartamente disponibile

11 Residence Brancoveanu

Preturi de la 37.000 EURO
11 Residence Brancoveanu este unul dintre cele mai de anvergura proiecte rezidentiale dezvoltate in Sudul Capitalei [mai mult]
Apartamente disponibile

Metropolitan Residence Metalurgiei

Preturi de la 51.500 EURO
Metroplitan Residence Metalurgiei este situat la doar 2 minute de statia de metrou Dimitrie Leonida, in sectorul 4 [mai mult]

Iulian Nitu

Manager vanzari
0733.122.712
0729.233.113
iulian@alliancerezidential.ro

Trimite-mi un mesaj