Rezultatele căutării tale

Grand Residence Metalurgiei

de la 54.000 EURO
Mall Grand Arena, ,
adaugă la favorite
894
Apartamente disponibile

Grand Residence este un ansamblu rezidential de mici dimensiuni, cochet si modern, construit intr-una dintre cele mai noi zone rezidentiale din sudul Capitalei, la doar cateva minute de Galeriile Comerciale Grand Arena. Ansamblul propune un numar de doar 10 unitati locative, amplasate pe 3 niveluri.

Dimensiunile reduse ale ansamblului, atat ca numar de unitati locative, dar si din punct de vedere al regimului de inaltime (Parter + 2 etaje + etaj 3 retras), vor asigura viitorilor rezidentia un grad sporit de intimitate si confort. Mai mult, micul condominiu este amplasat intr-o zona privilegiata, cu constructii din aceeasi clasa (predominant case si vile).

Toate unitatile locative vor fi predate la stadiul complet finisat si dotate cu centrala termica individuala. Dintre finisajele interioare, amintim: placaje ceramice in bucatarie si grupurile sanitare, parchet stratificat, usi de interior Bella Casa, tamplarie PVC cu 5 camere si geamuri termopan Deceuninck cu glafuri de aluminiu la exterior, usi de acces metalice anti-efractie. Instalatiile sanitare, termice si electrice sunt complete, fiecare apartament fiind bransat individual la utilitati si contorizat separat.

Sunt disponbile doar apartamente cu 2 camere, compartimentate ingenios si prevazute cu balcoane de diferite dimensiuni. Daca pe nivelurile 1 si 2 sunt disponibile cate 3 unitati locative, la etajul 3 dezvoltatorul a optat pentru compartimentarea a doar 2 apartamente cu 2 camere, fiecare dintre ele dispunand de terasa cu suprafata foarte generoasa, respectiv 40 metri patrati.

Preturile apartamentelor din ansamblul Grand Residence Metalurgiei sunt aproape fara concurenta, relativand la zona de amplasare, calitatea constructiei si a finisajelor si a suprafetelor utile per unitate locativa. Sunt disponibile de asemenea locuri de parcare suficiente, cu mentiunea ca si acestea sunt contra-cost.

Referitor la zona de amplasare, aceasta este extrem de completa din punct de vedere al punctelor de interes pentru viata de familie. Supermarket-urile (Carrefour, Lidl, Mega Image) sunt la doi pasi, la fel ca si unitatile de invatamant sau locurile de joaca pentru copii amenajate de Primaria Sector 4. Astfel, principalele 3 probleme ale unei familii cu copii (aprovizionarea, gradinita/scoala si iesitul in parc) sunt de la sine rezolvate.

Apartamentele din complexul Grand Residence Metalurgiei se tranzactioneaza direct de la dezvoltator imobiliar, prin birou de vanzari, FARA COMISION pentru cumparator. Va asteptam la vizionare!

Adresă proprietate: Mall Grand Arena
Sector:
Zonă amplasare:
Oraş:
Țara: Romania
ID proprietate: 20829
Preţ: de la 54.000 EURO
Centrala termica individuala
Tamplarie PVC
Geamuri termopan
Usa metalica de acces
Radiatoare otel
Gresie si faianta
Parchet stratificat
Locuri de parcare
Cladire izolata termic
Cladire izolata fonic
Strazi asfaltate
Iluminat stradal
Bransament curent
Bransament apa
Bransament canalizare
Bransament gaz
Usa metalica acces

Compară oferte

Proprietăţi asemănătoare

Apartamente disponibile

Alpha Residence 3

Preturi de la 27.000 EURO
Alpha Residence a ajuns la al treilea proiect imobiliar dezvoltat in zona de Sud a Bucurestiului. Amplasat in secto [mai mult]
Apartamente disponibile

11 Residence Brancoveanu

Preturi de la 37.000 EURO
11 Residence Brancoveanu este unul dintre cele mai de anvergura proiecte rezidentiale dezvoltate in Sudul Capitalei [mai mult]
Apartamente disponibile

Metropolitan Residence Metalurgiei

Preturi de la 51.500 EURO
Metroplitan Residence Metalurgiei este situat la doar 2 minute de statia de metrou Dimitrie Leonida, in sectorul 4 [mai mult]

Narcis Zeca

Consilier Imobiliar
0733.122.617
narcis@alliancerezidential.ro

Trimite-mi un mesaj