Rezultatele căutării tale

DIMAR Residence

24.000 EURO OFERTA
Șoseaua Olteniței, București, România, ,
adaugă la favorite
427
Apartamente disponibile

Popesti Leordeni este un oras aflat in continua dezvoltare, progresul de care se bucura in ultimii ani reflectandu-se si in nevoile imobiliare care se fac tot mai mult resimtite.
Ansamblul rezidential DIMAR, care vine in intampinarea acestor nevoi si care are menirea de a oferi clientilor sai un stil de viata tot mai apreciat in ultima perioada: o armonie intre modern-urban si linistea oferita de un cadru ambiental deosebit, in natura.
Ansamblul rezidential DIMAR este un proiect dezvoltat in orasul POPESTI LEORDENI, intr-o locatie care cucereste prin linistea si cadrul ambiental natural ce o inconjoara. Aflat in cartierul nou, rezidential, si fiind situat la doar 8-9 minute distanta de METROUL Dimitrie Leonida.
Ansamblul rezidential DIMAR mizeaza pe profesionalism si eficienta. Ne dorim ca proiectul imobiliar sa devina disponibil, in cele mai bune conditii si intr-un interval de timp util clientilor nostri. Astfel, termenul propus pentru finalizarea lucrarilor pentru imobil este Ianuarie 2021.

Acest imobil va avea regimul de inaltime: PARTER + 2 ETAJE si va avea in componenta 40 de unitati locative.

Si pentru ca mediul ambiental si aspectul zonei in care locuim sunt la fel de importante precum unitatea locativa propriu-zisa pe care o ocupam, in momentul finalizarii imobilului, se va incheia si amenajarea exterioara, prevazuta cu spatii verzi si o zona de relaxare.

Va asteptam ACASA !

Adresă proprietate: Șoseaua Olteniței, București, România
Zonă amplasare:
ID proprietate: 25139
Preţ: 24.000 EURO OFERTA


Compară oferte

Proprietăţi asemănătoare

Disponibil

New Villas Residence

de la 105.000 EURO
New Villas Residence este un complex rezidential compus din vile cuplate, situat in Sudul Bucurestiului, intr-o zon [mai mult]
alexandru
Disponibil

Trio Villas

Preturi de la 100.000 EURO
Trio Villas este un mic complex de locuinte individuale (vile cu regim de inaltime Parter + Etaj + Mansarda), situa [mai mult]

Avras Villas

Preturi de la 100.000 EURO
Avras Villas este un nou ansamblu de vile duplex, cu arhitectura exterioara deosebita, placuta ochiului. Este compu [mai mult]

Cristian Duta

Manager vanzari
0733.122.592
cristian@alliancerezidential.ro

Trimite-mi un mesaj