Rezultatele căutării tale

Deco Green Villas

Preturi de la 95.000 EURO
Primaria Popesti Leordeni, ,
adaugă la favorite
387
Ultimele unitati

Deco Green Villas este un nou complex rezidential, amplasat la granita dintre orasul Popesti-Leordeni si Sectorul 3 al Capitalei, la numai cinci minute de mers cu masina de Splaiul Independentei.

Complexul este construit intr-o zona urbanistica noua, cu cladiri din aceeasi clasa, cu regim mic de inaltime. Viitorii rezidenti ai ansamblului Deco Green Villas se vor bucura de un cadru restrans si intim, beneficiind de tot confortul unui complex rezidential modern si util.

Cele 12 vile de tip duplex sunt caracterizate de suprafete utile interioare generoase si de compartimentari aproape de optim care permit combinarea de diverse proiecte de amenajare, decorare si mobilare. Fiecare dintre unitatile locative vor fi prevazute cu 2 terase, una pe latura din fata a casei, iar cealalta pe spate, aceasta din urma fiind in suprafata mai mare. Ambele vor fi integrate armonios in designul final al vilei, permitandu viitorului proprietar sa petreaca seri sau dupa-amieze linistite in sanul familiei.

Unitatile locative se vand la stadiul de finisare completa, atat interior cat si exterior. Vor dispune de asemenea de bransamente complete la utilitati (DistriGaz, ApaNova si Enel), fiind contorizate individual.

Vilele Deco se tranzactioneaza de catre biroul nostru de vanzari FARA COMISION pentru cumparator, direct de la dezvoltatorul imobiliar. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa contactati responsabilul de proiect. Va asteptam la vizionare!

Adresă proprietate: Primaria Popesti Leordeni
Zonă amplasare:
Oraş:
Țara: Romania
ID proprietate: 21180
Preţ: Preturi de la 95.000 EURO
Centrala termica individuala
Tamplarie PVC
Geamuri termopan
Usa metalica de acces
Radiatoare otel
Gresie si faianta
Parchet stratificat
Locuri de parcare
Cladire izolata termic
Cladire izolata fonic
Strazi asfaltate
Iluminat stradal
Mijloace transport in comun
Bransament curent
Bransament apa
Bransament canalizare
Bransament gaz
Incalzire in pardoseala
Usa metalica acces
Usi interioare celulare
Vopsea lavabila

Compară oferte

Proprietăţi asemănătoare

Apartamente disponibile

DIMAR Residence

24.000 EURO OFERTA
Popesti Leordeni este un oras aflat in continua dezvoltare, progresul de care se bucura in ultimii ani reflectandu- [mai mult]
Disponibil

New Villas Residence

de la 105.000 EURO
New Villas Residence este un complex rezidential compus din vile cuplate, situat in Sudul Bucurestiului, intr-o zon [mai mult]
alexandru
Disponibil

Trio Villas

Preturi de la 100.000 EURO
Trio Villas este un mic complex de locuinte individuale (vile cu regim de inaltime Parter + Etaj + Mansarda), situa [mai mult]

Razvan Constantin

Consilier imobiliar
0729.233.993
razvan@alliancerezidential.ro

Trimite-mi un mesaj