Rezultatele căutării tale

Cavar Residence Brancoveanu

de la 35.000 EURO
Bulevardul Constantin Brâncoveanu, București, România, ,
adaugă la favorite
589
Apartamente disponibile

Cavar Residence Brancoveanu este unul dintre cele mai de anvergura proiecte rezidentiale dezvoltate in Sudul Capitalei. Ansamblul va fi compus din 11 blocuri cu regimuri de inaltime diferite, care vor oferi spre vanzare mai toate tipurile de unitati locative: garsoniere, studio-uri, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere si chiar apartamente cu 4 camere.

Dezvoltatorii ansamblului propun finisaje interioare si exterioare de cea mai buna calitate: tamplarie PVC cu geamuri tripan Salamander, instalatii si obiecte sanitare Romstal, usi de interior import Grecia si Italia, sistem extarior de termoizolatie din polistiren EPS 80 de 10cm, gresia si faianta portelanata, import Italia, de la producatori de top precum Mirage, Ragno si Marazzi.

Cladirile sunt proiectate si gandite avand in vedere confortul si siguranta viitorilor proprietari, oferind acces la curte interioara si spatii verzi. Zona de intrare si casa scarii sunt placate cu granit, iar balustradele sunt din inox. Toate spatiile comune sunt iluminate cu tehnologie LED, avand un consum mic si fiind rezistente in timp. Fiecare scara de acces dispune de lift electric, silentios si modern, cu capacitate de 8 persoane. Accesul in blocuri se va face controlat, pe baza de cartela magnetica si interfon.

Despre zona de amplasare se pot spune multe. Zona adiacenta bulevardului Constantin Brancoveanu este o zona bogata in spatii verzi, parcuri si locuri de joaca pentru copii. Majoritatea punctelor de interes sunt in imediata apropiere.

Pentru programarea de vizionari sau alte detalii suplimentare nu ezitati sa intrati in legatura cu responsabilul de proiect. Va asteptam!

Adresă proprietate: Bulevardul Constantin Brâncoveanu, București, România
Sector:
Zonă amplasare:
ID proprietate: 24811
Preţ: de la 35.000 EURO
Regim Inaltime: Ds+P+5
Anul Constructiei: 2020
Centrala termica individuala
Tamplarie PVC
Geamuri termopan
Usa metalica de acces
Radiatoare otel
Gresie si faianta
Parchet stratificat
Ascensor
Balustrade inox
Locuri de parcare
Cladire izolata termic
Strazi asfaltate
Iluminat stradal
Mijloace transport in comun
Bransament curent
Bransament apa
Bransament canalizare
Bransament gaz
Usi interioare din lemn
Nemobilat
Telecomanda acces auto
Spatii agrement
Videointerfon
Parcare subterana

Compară oferte

Proprietăţi asemănătoare

Apartamente disponibile

IDEAL Residence

36.900 EURO OFERTA
Cu siguranta, daca te gandesti la noua ta locuinta, amplasarea si locatia sunt printre primele lucruri pe care ai v [mai mult]
Apartamente disponibile

Cavar Residence Aparatorii Patriei

de la 76.750 EURO
Cavar Residence Aparatorii Patriei este unul dintre cele mai de anvergura proiecte rezidentiale dezvoltate in Sudul [mai mult]
Apartamente disponibile

Marodin Residence

de la 51.200 EURO
Situat în zona de sud a Bucureștiului, MARODIN Residence este construit pe cel mai bine amplasat teren din zona Bra [mai mult]

Cristian Duta

Manager vanzari
0733.122.592
cristian@alliancerezidential.ro

Trimite-mi un mesaj