Rezultatele căutării tale

Cavar Residence Aparatorii Patriei

de la 76.750 EURO
Apărătorii Patriei, București, România, ,
adaugă la favorite
917
Apartamente disponibile

Cavar Residence Aparatorii Patriei este unul dintre cele mai de anvergura proiecte rezidentiale dezvoltate in Sudul Capitalei. Ansamblul va fi compus din 2 blocuri lipite cu regim de inaltime P + 4E, care vor oferi spre vanzare apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere si chiar apartamente cu 4 camere, unele cu gradina proprie.

Dezvoltatorii ansamblului propun finisaje interioare si exterioare de cea mai buna calitate: tamplarie PVC cu geamuri tripan Salamander, instalatii si obiecte sanitare Romstal, usi de interior import Grecia si Italia, sistem extarior de termoizolatie din polistiren EPS 80 de 10cm, gresia si faianta portelanata, import Italia, de la producatori de top precum Mirage, Ragno si Marazzi.

Cladirile sunt proiectate si gandite avand in vedere confortul si siguranta viitorilor proprietari, oferind acces la curte interioara si spatii verzi. Zona de intrare si casa scarii sunt placate cu granit, iar balustradele sunt din inox. Toate spatiile comune sunt iluminate cu tehnologie LED, avand un consum mic si fiind rezistente in timp. Fiecare scara de acces dispune de lift electric, silentios si modern.. Accesul in blocuri se va face controlat, pe baza de cartela magnetica si interfon.

Despre zona de amplasare se pot spune multe. Zona adiacenta Strazii Sergent Ion Ericeanu este o zona bogata in spatii verzi, parcuri si locuri de joaca pentru copii. Majoritatea punctelor de interes sunt in imediata apropiere.
Metroul Aparatorii Patriei este la doar 650 metri, iar statia STB la doar 200m.

Pentru programarea de vizionari sau alte detalii suplimentare nu ezitati sa intrati in legatura cu responsabilul de proiect. Va asteptam!

Adresă proprietate: Apărătorii Patriei, București, România
Sector:
Zonă amplasare:
ID proprietate: 24831
Preţ: de la 76.750 EURO
Centrala termica individuala
Tamplarie PVC
Geamuri termopan
Usa metalica de acces
Radiatoare otel
Gresie si faianta
Ascensor
Placaje granit
Balustrade inox
Locuri de parcare
Cladire izolata termic
Strazi asfaltate
Iluminat stradal
Mijloace transport in comun
Bransament curent
Bransament apa
Bransament canalizare
Bransament gaz
Usi interioare celulare
Usi interioare din lemn
Contor gaz
Apometre
Interfon

Compară oferte

Proprietăţi asemănătoare

Apartamente disponibile

IDEAL Residence

36.900 EURO OFERTA
Cu siguranta, daca te gandesti la noua ta locuinta, amplasarea si locatia sunt printre primele lucruri pe care ai v [mai mult]
Apartamente disponibile

Marodin Residence

de la 51.200 EURO
Situat în zona de sud a Bucureștiului, MARODIN Residence este construit pe cel mai bine amplasat teren din zona Bra [mai mult]
Apartamente disponibile

MEGA – ROSA Residence

de la 46.000 EURO
Mega-Rosa Residence este un ansamblu rezidential NOU situat in Berceni – Aparatorii Patriei ( zona de sud a B [mai mult]

Cristian Duta

Manager vanzari
0733.122.592
cristian@alliancerezidential.ro

Trimite-mi un mesaj