Rezultatele căutării tale

Belle Residence

Preturi de la 43.000 EURO
Bulevardul Constantin Brancoveanu, ,
adaugă la favorite
687
Apartamente disponibile

Belle Residence este unul dintre ansamblurile rezidentiale proaspat intrate in portofoliul agentiei imobiliare Alliance. Imobilul va avea regim de inaltime Parter + 4 etaje + Mansarda si este situat intr-o zona deosebita a Sectorului 4, in imediata vecinatate a Bulevardului Constantin Brancoveanu. Zona este binecunoscuta pentru suprafata inverzita generoasa si pentru amenajarile urbanistice moderne: locuri de joaca pentru copii, locuri de parcare, spatii de relaxare, statii ale mijloacelor de transport in comun si multe altele.

Dezvoltatorii Belle Residence propun, celor interesati de achizitionarea unei locuinte noi in zona, mai multe tipuri de unitati locative (garsoniere, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere), cu diverse compartimentari si suprafete utile. Toate unitatile vor fi bransate complet la utiliati si vor dispune de contorizare individuala.

Apartamentele si garsonierele din complexul Belle Residence se vor preda „la cheie”, cu finisaje complete care pot fi personalizate in masura in care stadiul constructiei permite acest lucru. Astfel, viitorul proprietar isi poate alege modelul si culoarea pentru gresie, faianta, usi de interior, parchet, etc.

Zona de amplasare a noului ansamblu rezidential marca Belle pune la dispozitia viitorilor rezidenti majoritatea punctelor de interes pentru un trai confortabil. Astfel in imediata vecinatate gasim: unitati de invatamant (scoli, licee, gradinite), magazine, piata agro-alimentara, farmacii, institutii bancare, sectie de politie, parcuri si multe altele.

Toate apartamentele si garsonierele se tranzactioneaza prin birou de vanzari, direct de la dezvoltator, FARA COMISION pentru cumparator. Pentru orice alte informatii legate de acest nou ansamblu rezidential nu ezitati sa contactati responsabilul de proiect. Va asteptam la vizionare!

Adresă proprietate: Bulevardul Constantin Brancoveanu
Sector:
Zonă amplasare:
Oraş:
Țara: Romania
ID proprietate: 21188
Preţ: Preturi de la 43.000 EURO
Centrala termica individuala
Tamplarie PVC
Geamuri termopan
Usa metalica de acces
Radiatoare otel
Gresie si faianta
Parchet stratificat
Cladire izolata termic
Cladire izolata fonic
Strazi asfaltate
Iluminat stradal
Mijloace transport in comun
Bransament curent
Bransament apa
Bransament canalizare
Bransament gaz
Usa metalica acces
Usi interioare celulare
Vopsea lavabila
Parcare subterana

Compară oferte

Proprietăţi asemănătoare

Apartamente disponibile

Alpha Residence 3

Preturi de la 27.000 EURO
Alpha Residence a ajuns la al treilea proiect imobiliar dezvoltat in zona de Sud a Bucurestiului. Amplasat in secto [mai mult]
Apartamente disponibile

11 Residence Brancoveanu

Preturi de la 37.000 EURO
11 Residence Brancoveanu este unul dintre cele mai de anvergura proiecte rezidentiale dezvoltate in Sudul Capitalei [mai mult]
Apartamente disponibile

Metropolitan Residence Metalurgiei

Preturi de la 51.500 EURO
Metroplitan Residence Metalurgiei este situat la doar 2 minute de statia de metrou Dimitrie Leonida, in sectorul 4 [mai mult]

Iulian Nitu

Manager vanzari
0733.122.712
0729.233.113
iulian@alliancerezidential.ro

Trimite-mi un mesaj